Нууцлал
Ямар мэдээлэл цуглуулагдах, яаж устгах вэ?
Цуглуулагдаж буй мэдээлэл И-мэйл хаяг, сургалтын явц (ямар картыг дуусгасан, хэдэн үед), нэвтрэх цаг. Нууц үгийг асуух, хадгалахгүй.
Зорилго Нэвтрэх холбоосыг илгээх, таны явцыг хадгалах, та үргэлжлүүлээгүй бол шалгах.
Хэдэн өдөр Таны акаунтыг устгахад бүх мэдээлэл одоогоор устгагдана. Нэвтрэх холбоосууд 15 минутын дараа дуусах ба ашигласнаар устгагдана.
Устгах Сургалтын хуудасны доод талын акаунт устгах товчоор та хэзээ ч бүх мэдээллийг өөрөө устгаж болно.
Энэ нь төсөл бөгөөд ажиллуулахын өмнө профессын шалгах шаардлагатай. ЕХ-ын иргэд бүртгүүлбэл GDPR-ын дүрэм нэмэх шаардлагатай.