ភាពឯកជន
អ្វីដែលត្រូវបានប្រមូល និងរបៀបលុបវា។
អ្វីដែលត្រូវបានប្រមូល អាសយដ្ឋានអ៊ីមែល ការរៀន (ប័ណ្ណដែលអ្នកបញ្ចប់ និងពេលវេលា) និងពេលវេលាអ្នកចូល។ គ្មានពាក្យសម្ងាត់ត្រូវស្នើសុំឬរក្សាទុក។
ហេតុអ្វី ដើម្បីផ្ញើតំណភ្ជាប់ចូលរបស់អ្នក រក្សាទុកការរៀនរបស់អ្នក និងពិនិត្យមើលថាអ្នកបានបញ្ឈប់។
រយៈពេលប៉ុន្មាន លុបគណនីរបស់អ្នក ហើយអ្វីៗទាំងអស់នឹងត្រូវលុបចោលភ្លាមៗ។ តំណភ្ជាប់ចូលត្រូវបានផុតកំណត់ក្រោយពី 15 នាទី ហើយត្រូវបានបោះចោលនៅពេលប្រើ។
ការលុប ប៊ូតុងលុបគណនីនៅផ្នែកក្រោមនៃអេក្រង់រៀននឹងលុបអ្វីៗទាំងអស់ដោយខ្លួនឯង នៅពេលណាក៏បាន។
នេះគឺជាកំណែដំបូង។ វាចាំបាច់ត្រូវការការពិនិត្យដោយអ្នកជំនាញមុនពេលចាប់ផ្តើម។ ត្រូវបន្ថែមប្រកាស GDPR ប្រសិនបើអ្នករស់នៅប្រទេសអឺរ៉ុបចូលរួម។